3. Simpelveld ‘De Miljoenenlijn’

 

Eén week Vobulakamperen van 21-7-2018 t/m 28-7-2018

Deze kampeerplaats is vol, u kunt niet meer aanmelden.

Maximaal 50 deelnemers

 

 

Ontspanning door inspanning …

 

Terrein en omgeving

Simpelveld ligt in het meest zuidelijke deel van Limburg en is vooral bekend bij liefhebbers van stoomtreinen. Vanaf de kampeerplek heb je een prachtig zicht op ‘De Miljoenenlijn’.

Er zijn een treinremise en onderhoudswerkplaats, op loopafstand, en van hieruit rijden de museumtreinen over verschillende trajecten. Ook Valkenburg is met de stoomtrein bereikbaar. Op www.zlsm.nl vind je meer informatie over alles wat met de Miljoenenlijn te maken heeft.

Maastricht, Valkenburg en Aken liggen op een afstand van zo’n 10 tot 15 km. Ook de Heuvelland-dorpjes zoals Mechelen, Epen en Slenaken liggen vlakbij. Op zo’n 5 tot 10 km afstand liggen het Vijlenerbosch, het Schweibergerbosch en het Onderste- en Bovenste Bosch.

Supermarkt en andere winkels zijn op loopafstand van het kampeerveld.

Kamperen

Er wordt gekampeerd op een groot, afgeschermd deel van het spoorwegemplacement vlakbij de spoorbaan op een ruim en vlak grasveld met enkele bomen. Vanwege de harde ondergrond vraagt dit terrein om stevige haringen.

Het terrein is van de Stichting Zuid Limburgse Spoorweg Maatschappij.

www.zlsm.nl

 

Voorziening

      

Er is een koelkast voor gemeenschappelijk gebruik.

We maken gebruik van een velddouche en dixi’s.

Honden altijd aangelijnd.

Werkzaamheden

We werken voor de ZLSM aan de instandhouding van De Miljoenenlijn. Er is veel groenwerk langs het spoor maar ook allerlei ander soort onderhoudswerk. Vervoer naar de werkplek gaat deels met de trein. Een fiets is voor de werkzaamheden niet nodig.

Deelnamekosten

Voor volwassenen: €31,50 p.p. Voor 5-15 jaar: € 24,50 p.p. Tot 5 jaar: gratis.

Begeleiders

Auke de Bree

Wim en Marja Dieho

 

Voordat je kunt aanmelden moet je jezelf eerst registreren. Na registratie ga je naar de pagina van het kamp waarvoor je je wil aanmelden. Heb je al een account, dan kun je hier inloggen.

 

Geef hieronder aan met hoeveel mensen in een leeftijdscategorie je komt en klik daarna op de oranje link naast je keuze. Kies daarna aanmelden op dezelfde regel. Op de volgende pagina kun je de details van je aanmelding invullen.

Deze kampeerplaats is vol, u kunt niet meer aanmelden.

Tickets zijn Uitverkocht. Tickets zijn Uitverkocht. Tickets zijn Uitverkocht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.