11. Rheden ‘Veluwezoom’

Twee  Vobula kampeerweken van 4-8-2018 t/m 18-8-2017

Maximaal 50 deelnemers

                                                                        

Zomer genoegen..

 

 

Terrein en omgeving

Nationaal Park Veluwezoom is een deel van het bos- en heidegebied tussen Arnhem en Dieren. Aan de oostelijke rand van de Veluwe is het met bijna 5000 ha een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland. Het bestaat uit bos, heide, stuifzand en landgoederen met landbouwgrond, met een grote variëteit aan planten en dieren. Het hoogste punt ligt 110 m boven NAP en wordt in hoogte slechts overtroffen door de heuvels in Zuid-Limburg. Het gebied heeft veel gemarkeerde wandel- en fietspaden door het heuvelland en de uiterwaarden met daarin overvaarten van kleine veerpontjes. Arnhem met het openluchtmuseum en Burgers’ Zoo is niet ver weg. Het dichtbijgelegen servicepunt van de VVV biedt diverse arrangementen zoals natuurbeleving, mountainbike-routes en GPS-wandelingen. De beheerder organiseert meestal enkele excursies voor de deelnemers.

Kamperen

Het kampeerveld bevindt zich in de ommuurde tuin van het voormalige landhuis Heuven, nabij het bezoekerscentrum Veluwezoom.

Het terrein is van Natuurmonumenten.

https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebied/nationaal-park-veluwezoom

Voorzieningen

               

Honden altijd aangelijnd.

 

Werkzaamheden

Diverse werkzaamheden op de heide, in het bos en rond de Posbank.

Een fiets is noodzakelijk om bij de werkzaamheden te komen.

 

Deelnamekosten

Voor volwassenen: € 56,50 p.p. Voor 5-15 jaar: € 39,50 p.p. Tot 5 jaar: gratis.

Begeleiders

Maran Fournier, Sandra Riksen en Marco de Leur

Voordat je kunt aanmelden moet je jezelf eerst registreren. Na registratie ga je naar de pagina van het kamp waarvoor je je wil aanmelden. Heb je al een account, dan kun je hier inloggen.

 

Geef hieronder aan met hoeveel mensen in een leeftijdscategorie je komt en klik daarna op de oranje link naast je keuze. Kies daarna aanmelden op dezelfde regel. Op de volgende pagina kun je de details van je aanmelding invullen.

€0
€39.50
€56.50

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.