9. Ommen ‘Landgoed Beerze’

Eén week Vobulakamperen van 4-8-2018 t/m 11-8-2018

Maximaal 50 deelnemers

Wat ruist daar door het struikgewas..

 

 

 

 

Terrein en omgeving

Het landgoed Beerze, 400 ha, ligt ten oosten van Ommen aan de Overijsselse Vecht in een uitgestrekt bosgebied met diverse heidevelden, zandverstuivingen en vennen door turfafgraving. Het landgoed kent een lange traditie van werken met kamperende vrijwilligers.

Er zijn diverse wandelroutes op het terrein en op loopafstand twee kampwinkels van campings. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 7 km van het kamp.

Kamperen

Een prachtig open veldje in het bos, een zandbakje, een vijver en een naastgelegen kampvuurplaats.

Het terrein is van Landschap Overijssel.

http://www.landschapoverijssel.nl/beerze

 

Voorzieningen

         

Honden altijd aangelijnd.

Op 300 meter van het kampterrein is een drinkwaterpunt en de op gas gestookte velddouche. Op het terrein zelf gebruiken we hudo’s  en is er een pomp voor was- en afwaswater (is ook geschikt als drinkwater). Afhankelijk van de weersomstandigheden is een kampvuur mogelijk.

Werkzaamheden

Heide en zandverstuiving schonen van opslag, bosranden opschonen, bomen opkronen en wat verder op het moment van het kamp nodig is.

Fietsen zijn voor de werkzaamheden niet nodig, maar gezien de afstanden van- en naar de douche, wel handig. Bovendien is er een prachtig fietspadennet.

 

Deelnamekosten

Voor volwassenen: € 31,50 p.p. Voor 5-15 jaar: € 24,50 p.p. Tot 5 jaar: gratis.

Begeleiders

Eelko en Diana Gerritse

André van der Reep

Voordat je kunt aanmelden moet je jezelf eerst registreren. Na registratie ga je naar de pagina van het kamp waarvoor je je wil aanmelden. Heb je al een account, dan kun je hier inloggen.

 

Geef hieronder aan met hoeveel mensen in een leeftijdscategorie je komt en klik daarna op de oranje link naast je keuze. Kies daarna aanmelden op dezelfde regel. Op de volgende pagina kun je de details van je aanmelding invullen.

 

€0
€24.50
€31.50

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.