1. Heeswijk-Dinther ‘Landgoed Heeswijk’

 

 

Eén week Vobulakamperen van 28-04-2018 t/m 5-05-2018

Maximaal 40 deelnemers

 

 

 

De kracht van het groene kamperen…

 

 

 

 

 

Terrein en omgeving

Landgoed Heeswijk is een natuurgebied van 106 ha tussen Heeswijk en Middelrode.

Het gebied ligt in het dal van de Aa, ten noorden van de Zuid-Willemsvaart en vormt een eenheid met Kasteel Heeswijk. Het is een oud loofbos dat doorsneden is door lanen, houtwallen en singels. De eeuwenoude lanen hebben een totale lengte van 5 km en zijn beplant met zomereiken en beuken, soms wel drie rijen dik. Ze zijn ooit als ontginningslanen aangelegd en opgeworpen als dijkjes van de aarde die vrijkwam bij het graven van ontwateringssloten. Dit kwam de bereikbaarheid van het kasteel ten goede.

Kijk ook eens op www.kasteelheeswijk.nl.

Prachtige fietsmogelijkheden naar het natuurgebied de Maashorst, maar ook naar de hoofdstad van Noord-Brabant, die op 15 km afstand ligt. Er is een bushalte dichtbij het kasteel.

Kamperen

We kamperen in de directe omgeving van het Kasteel. De onderhandeling over de definitieve kampeerplek is bij het maken van deze folder nog niet afgerond. Zodra de keuze van de plek en de bijbehorende voorzieningen bekend is vind je de informatie hierover weer op deze website.

Het terrein is van Het Brabants Landschap.

http://www.brabantslandschap.nl/

 

Voorzieningen

      

We maken gebruik van een velddouche en hudo’s .

Honden altijd aangelijnd.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het vrijmaken van de zichtlanen, onderhoud aan paden, lanen en grachten. Het meebrengen van een fiets is niet nodig, maar de omgeving nodigt wel uit tot fietsen.

 

Deelnamekosten

Voor volwassenen: € 31,50 p.p. Voor 5-15 jaar: € 24,50 p.p. Tot 5 jaar: gratis.

Begeleiders

Erik Wannee en Mijntje Hennipman

 

Voordat je kunt aanmelden moet je jezelf eerst registreren. Na registratie ga je naar de pagina van het kamp waarvoor je je wil aanmelden. Heb je al een account, dan kun je hier inloggen.

 

Geef hieronder aan met hoeveel mensen in welke leeftijdscategorie je komt en klik daarna op de oranje link naast je keuze. Kies daarna aanmelden op dezelfde regel. Op de volgende pagina kun je de details van je aanmelding invullen.

€0
€24.50
€31.50

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.