12. Denekamp ‘Landgoed Singraven’

 

 Eén week Vobulakamperen van 11-8-2018 t/m 18-8-2018

Maximaal 40 deelnemers

 

 

 

De natuur houdt van eenvoud…

Terrein en omgeving

De naam Singraven betekent ‘grote graven’ en wordt al genoemd in 1380. Het schitterende landgoed is 500 ha. groot. Op het landgoed ligt een uit 1448 daterende, nog in gebruik zijnde watermolen. Singraven heeft een uiterst gevarieerd bosgebied, afgewisseld met cultuurgronden en een arboretum. Vlakbij loopt de Springendal-fietsroute, met als mooie punten Ootmarsum, het Stift, Weerselo en Denekamp. Op korte afstand stroomt het riviertje de Dinkel door een beschermd natuurgebied waar de ijsvogel ook voorkomt.

Op www.singraven.nl vind je meer informatie over de omgeving. Winkels in Denekamp bevinden zich op zo’n 2 km afstand.

Kamperen

We kamperen op een mooie weide, vlak achter een voormalige boerderij, met een kleine vijver. Het terrein ligt midden in een groot natuurgebied dichtbij de Duitse grens.

Het terrein is eigendom van de stichting Edwina van Heek.

www.singraven.nl

Voorzieningen

               

Er is elektriciteit voor een enkele caravan (in overleg).

Naast de kampeerweide staat een grote schuur, met daarin eenvoudige sanitaire voorzieningen, te gebruiken als slechtweeronderkomen.

Daarnaast maken we ook gebruik van een velddouche en hudo’s .

Honden altijd aangelijnd.

Werkzaamheden

De werkzaamheden kun je samenvatten als algemeen boswerk zoals opkronen, vrijstellen en snoeien van bomen, verbeteren van paden en bruggen, enz. Voor het bereiken van de werkzaamheden is een fiets, meebrengen of huren, wel nodig.

Het huren van een fiets kan in Denekamp.

 

Deelnamekosten

Voor volwassenen: € 31,50 p.p. Voor 5-15: 24,50 p.p. Tot 5 jaar: gratis.

Begeleiders

Lienke en Bert Rheiter

Andreas Heijdendael

Voordat je kunt aanmelden moet je jezelf eerst registreren. Na registratie ga je naar de pagina van het kamp waarvoor je je wil aanmelden. Heb je al een account, dan kun je hier inloggen.

 

Geef hieronder aan met hoeveel mensen in een leeftijdscategorie je komt en klik daarna op de oranje link naast je keuze. Kies daarna aanmelden op dezelfde regel. Op de volgende pagina kun je de details van je aanmelding invullen.

 

€0
€24.50
€31.50

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.